Blog > 3 tajné triky: Ako NIKDY nedarovať OTRASNÉ darčeky 🎁!

3 tajné triky: Ako NIKDY nedarovať OTRASNÉ darčeky 🎁!

Darčeky sú veda 🧪. Doslova. Súvisí to s emóciami, medziľudskými vzťahmi a hodnotami. Každý má vo svojom okolí ľudí, o ktorých je známe, že dávajú skvelé darčeky, ale aj takých, ktorí nikdy nevymyslia nič lepšie, ako fľašu alkoholu alebo tričko s trápnym neveľmi vtipným nápisom. Kto vie, možno ste jedným z nich 😧. Umenie darovať darčeky je výsadou, ale máme pre vás dobrú správu. Dá sa to naučiť! My v spoločnosti OnGlazz sme na to prišli už dávno a radi vám poradíme. Nižšie nájdete 3 skvelé tipy, ktoré vám pomôžu docieliť, že vaši blízki budú darčeky od vás MILOVAŤ 🎁.

Párová plaketa so srdiečkami a ružou | OnGlazz blog

1 Darujte darčeky, ktoré dotyčná osoba v minulosti nikdy nedostala ✨!

Čokoláda, alkohol, oblečenie, parfumy - obdarovaného tým síce neurazíte, ale dojme ho to? V žiadnom prípade. Takýto darček len "splní svoju povinnosť". Nič viac. Obdarovaný si pravdepodobne pomyslí: "Hm, už zase… no super." Skutočná radosť? Bohužiaľ, nie. Vtip je v tom, že za dobrý parfum môžete často utratiť niekoľko sto eur, za značkové oblečenie tiež. Ale emócie si nemôžete kúpiť. Takto to jednoducho nefunguje!

Párová plaketa so sviečkou | OnGlazz Blog

2 Darujte darčeky, nad ktorými ste sa zamysleli 💡!

Mnohí z nás to už zažili. Vošli ste do obchodu, zobrali fľašu vína, ktoré bolo práve vo výpredaji a hurá na rodinnú oslavu alebo kamarátsku oslavu 🍾. Lenže ako sa do hory volá, tak sa z hory ozýva. Nemôžete očakávať, že dotyčná osoba bude spokojná, ak ste výberom darčeka strávili 20 sekúnd. Môže si dokonca myslieť, že vám na ňom nezáleží. A nemôžete mu to mať za zlé. Takto nie ❌!

Párová plaketa s vínom | OnGlazz Blog

3 Darujte darčeky, ktoré sú vyrobené na mieru práve pre ňu alebo pre neho 🎨!

Toto je vôbec najdôležitejší trik na ceste k imidžu kráľa darovania darčekov! A je to oveľa jednoduchšie, ako si myslíte. Každému zaplesá srdce, keď na darčeku uvidí svoje meno, fotografiu alebo veselú spomienku. Porovnajme dva darčeky - tuctovú bonboniéru z Tesca a pekný rámček so spoločnou fotografiou 💞. Čo si myslíte, že vás urobí šťastnejšími? Čo si človek skôr zapamätá? O tom niet pochýb.

Keď budete nabudúce stáť pred výzvou v podobe výberu darčeka, spomeňte si na tieto tri triky a verte, že to bude stáť za to! Vystúpte z davu nudných darcov čokolád. Staňte sa kráľom darovania darčekov 👑.

Ďalšie články

OnGlazz blog 12 | Úvodná fotka

OnGlazz na tvojej svadbe, OnGlazz na jeho svadbe, OnGlazz na mojej svadbe 👰‍♀️?

Pridané 27.3.2024

Aj Vy neviete vymyslieť, čo dať svojim najbližším ako svadobný dar? Sme tu pre Vás. Viac v blogu #12 na www.onglazz.sk!

Čítať viac...
OnGlazz blog 11 | Úvodná fotka

Ako to mám vlastne vyčistiť 🧐?

Pridané 8.3.2024

Ako sa starať o Vašu OnGlazz plaketu? To sa presne dozviete v našom blogu #11 na www.onglazz.sk!

Čítať viac...