Blog > Jesenný hurikán noviniek na OnGlazz.sk🍁!

Jesenný hurikán noviniek na OnGlazz.sk🍁!

E-shopy sú rôzne. Niektoré predávajú darčeky, iné oblečenie, ďalšie napríklad jedlo. V niektorých pracuje pár ľudí, v iných stovky. Na jednom sa ale zhodnú skoro všetky – spolupráca s IT firmami je prechádzka peklom. Aj my sme si za dobu vývoja nášho projektu prešli mnohými len ťažko uveriteľnými vylomeninami. Nielen preto nám napríklad spustenie editoru Mapy zabralo viac ako rok a spustenie nového webu sme tiež odďalovali viac, než je zdravé. To sa však drasticky zmenilo. Pred niekoľkými mesiacmi sme nadviazali spoluprácu s novou IT firmou, ktorú si zatiaľ nemôžeme vynachváliť. Svedomitý, pracovitý, férový tím, ktorý sa do nášho webu pustil s vervou a nasadením. Tento zasadený strom nám už priniesol mnoho ovocia a ďalšie dozrieva. Posúďte sami!

Nový editor Mapy | OnGlazz blog

Len v poslednom štvrť roku sme spoločne spustili NOVÝ WEB, ktorý je teraz pripravený na ďalší rozsiahly vývoj a mal by zvládnuť absorbovať všetky naše plány. Nasadili sme nový EDITOR MAPY, v ktorom si svoj OnGlazz vytvorili už stovky z vás. Spravili sme obrovskú SEO OPTIMALIZÁCIU celého webu, vďaka ktorej je web rýchlejší a užívateľsky prívetivejší.

Nové trasovanie objednávok | OnGlazz blog

Ďalej umožňujeme všetkým zákazníkom využiť TRASOVANIE OBJEDNÁVOK, aby vždy vedeli, kde sa ich plaketka zrovna nachádza. Ak sa niečo pokazí, môžu rovno vyplniť REKLAMAČNÝ FORMULÁR, aby sme im mohli efektívnejšie pomôcť a situáciu spoločne vyriešiť. Spustili sme taktiež sekciu PRE FIRMY, kde si môžete dohodnúť zákazku na sklenené plakety na rôzne slávnostné či súťažné príležitosti vo Vašej firme. A mnoho ďalších menších úprav a vylepšení.

Nový editor Fotky a koláže - Pripravujeme | OnGlazz blog

Ak čítate tento článok, znamená to taktiež, že sme spustili nový BLOG, na ktorom vás môžeme informovať o dianí v OnGlazz. Náš zdieľaný pracovný priestor ukazuje cez 70 dokončených jednotlivých miniprojektov. Mnohé z nich nie sú pre zákazníkov viditeľné, ale vzhľadom na výrobu a prevádzku firmy sú to naozaj nevyhnutné záležitosti, ktoré nám umožňujú robiť to, čo robíme. A to stále nie je ani zďaleka všetko! V dielni máme teraz napríklad DARČEKOVÉ BALENIA objednávok, ŠIESTY EDITOR a umožnenie OSOBNÉHO ODBERU u nás na firme.

Stále rastieme, stále kráčame dopredu. A robíme to pre vás – našich fanúšikov a zákazníkov. Pre vás, ktorí sa o našu firmu zaujímate. Ďakujeme, že ste s nami!

Ďalšie články

Darovanie sklenenej plakety | OnGlazz Blog

3 tajné triky: Ako NIKDY nedarovať OTRASNÉ darčeky 🎁!

Pridané 13.10.2022

Darčeky sú veda 🧪. Doslova. Súvisí to s emóciami, medziľudskými vzťahmi a hodnotami. Každý má vo svojom okolí ľudí, o ktorých je známe, že dávajú skvelé darčeky, ale aj takých, ktorí nikdy nevymyslia nič lepšie, ako fľašu alkoholu alebo tričko s trápnym neveľmi vtipným nápisom. Kto vie, možno ste jedným z nich 😧. Umenie darovať darčeky je výsadou, ale máme pre vás dobrú správu. Dá sa to naučiť! My v spoločnosti OnGlazz sme na to prišli už dávno a radi vám poradíme. Nižšie nájdete 3 skvelé tipy, ktoré vám pomôžu docieliť, že vaši blízki budú darčeky od vás MILOVAŤ 🎁.

Čítať viac...
OnGlazz blog 12 | Úvodná fotka

OnGlazz na tvojej svadbe, OnGlazz na jeho svadbe, OnGlazz na mojej svadbe 👰‍♀️?

Pridané 27.3.2024

Aj Vy neviete vymyslieť, čo dať svojim najbližším ako svadobný dar? Sme tu pre Vás. Viac v blogu #12 na www.onglazz.sk!

Čítať viac...