Blog > OnGlazz na tvojej svadbe, OnGlazz na jeho svadbe, OnGlazz na mojej svadbe 👰‍♀️?

OnGlazz na tvojej svadbe, OnGlazz na jeho svadbe, OnGlazz na mojej svadbe 👰‍♀️?

OnGlazz blog 12 | Párová

Pomaly ale isto sa nám blíži teplé slnečné počasie, kávičky na terasách a prechádzky so psami 🦋. Ďalšia vec, ktorá je spojená s príchodom príjemnejšieho ročného obdobia je aj svadobná sezóna. Nádherné vystresované nevesty, vyobliekaní kľudní ženísi a veselí svadobčania baviaci sa každý víkend, oslavujúci lásku a rodinu. Tieto krásne udalosti však prichádzajú ruka v ruke aj so svojou cenou 😥. Pri týchto príležitostiach sa očakáva, že pár niečím obdarujeme, aby sme im uľahčili a spríjemnili začiatok spoločného života.

OnGlazz blog 12 | Zásnuby

Čo by sme im ale mali podarovať? Najlepšie sú vraj vždy peniaze 🤑. Minimálna suma je suma, ktorú platia za Vašu stravu na udalosti. Nech majú aspoň tento výdavok vyriešený. Otázkou však ostáva, aký darček, čo nie je mixér, by mladomanželov potešil a zahrial pri srdci? Ešte, že máte mňa – ja Vám to poviem 😏.

OnGlazz blog 12 | Úvodná fotka

OnGlazz sme vymysleli ako darček na každú príležitosť. Nielen na narodeniny alebo výročie, ale aj ako svadobný dar pre Vašich najbližších 🥰. Zaľúbencom môžete podarovať ich spoločnú fotku s obľúbenou piesňou z editoru Spotify, alebo využiť náš editor Pre páry a vytvoriť im super romantickú plaketu so srdiečkom alebo ružičkami. Ak ste kreatívnejšia duša, tak sa môžete vyhrať v našom editore Vlastné. A pre naše elegantné páry samozrejme ostáva možnosť editora Fotky a koláže. Môžete im podarovať jednoducho fotku na luxusnom skle, aby nikdy nezabudli, ako skvele spolu vyzerajú. Faktom však ostáva, že darček by mal mať v sebe aspoň kúsok Vášho srdca. Pretože taká významná oslava lásky si to zaslúži ❤️.

Ďalšie články

OnGlazz blog 11 | Úvodná fotka

Ako to mám vlastne vyčistiť 🧐?

Pridané 8.3.2024

Ako sa starať o Vašu OnGlazz plaketu? To sa presne dozviete v našom blogu #11 na www.onglazz.sk!

Čítať viac...
OnGlazz blog 10 | Úvodná fotka

Svieže leto s OnGlazz!

Pridané 31.8.2023

Ktoré letné okamihy by ste si mali zvečniť na skle? To sa dozviete v novom blogu #10 na www.onglazz.sk!

Čítať viac...