Blog > Svieže leto s OnGlazz!

Svieže leto s OnGlazz!

Počasie sa nad nami konečne zľutovalo, festivalová sezóna je v plnom prúde a vo vzduchu cítiť samé grilovačky 🍔. Aj Vy ste sa na leto tešili tak, ako my v OnGlazz 🤩? Leto smelo povzbudzuje, aby sme zahodili všetky svoje starosti za hlavu a užívali si tu a teraz. A tiež zbierali zážitky. Ktoré letné okamihy si môžete nechať zvečniť na našich sklenených plaketách ☀️? Prinášame Vám zopár tipov:

OnGlazz blog 10 | Svadobné

Už znejú zvony svadobné 🔔

S príjemnými letnými teplotami prichádza čas, kedy si veľa párov povie: „Poďme teda do toho.” 💥 Reč je samozrejme o svadbách. Krásne počasie si žiada usporiadanie zábavy a takú významnú udalosť je treba poriadne uchovať (nielen v spomienkach) ❤️. Či už sa do svadobného obliekate Vy, alebo budete jeden zo svadobčanov, vďaka OnGlazz budete mať túto jedinečnú udalosť navždy na očiach 👁️. Svadobná plaketa sa bude krásne vynímať v interiéri a postará sa o to, aby hniezdočko lásky novomanželov stále kypelo romantikou 🥰!

OnGlazz blog 10 | Festival

Čas na festival 🎶

Kluby majú cez leto koncertnú pauzu a umelci sa presúvajú na vonkajšie pódiá. Bola by naozaj veľká škoda sa ochudobniť o festivalové zážitky 🎸. Spievanie z plných pľúc, slnečné počasie a noci v stanovom mestečku ⛺. Festivaly proste dodávajú letu šmrnc. Ak sa na nejaký chystáte, prajeme Vám dni plné jedinečných zážitkov, ktoré sa Vám vryjú do pamäti už navždy. A aby tieto zážitky nezostali len vo Vašej pamäti, môžete si ich nechať zvečniť s OnGlazz 🤩!

OnGlazz blog 10 | Výlet

Sláva, zdar výletom! 🎒

Letný čas síce láka na dovolenku, ale nie každý je priaznivcom leňošenia pri mori a preferuje skôr aktívnu dovolenku 🚴. Naša planéta nám ponúka toľko krásnych zákutí, tak prečo ich nepreskúmať všetky, kým sa dá? Len si predstavte ten pocit šťastia, keď máte v nohách desiatky kilometrov a konečne dorazíte na najvyšší bod, kde Vás čaká dychberúca scenéria ⛰️. Taká cenná spomienka bude vyzerať krásne na sklenenej plakete 😍!

Či už idete na svadbu, festival, výlet alebo kamkoľvek inam, my v OnGlazz Vám prajeme leto plné nezabudnuteľných zážitkov bez hocijakých komplikácií ❤️. Radi Vám budeme nápomocní pri vytváraní zbierky Vašich najcennejších spomienok.

Ďalšie články

OnGlazz blog 9 | Úvodní fotka

3 DÔVODY, PREČO DAROVAŤ NÁŠ DARČEKOVÝ POUKAZ 🎁

Pridané 16.6.2023

Občas prídu dni, kedy človek stratí všetku inšpiráciu a i napriek krkolomnej snahe sa mu ju jednoducho nedarí znova nájsť 🫢. Stretli sme sa s tým všetci. Či už ide o nedostatok nápadov pri vymýšľaní stratégie v práci alebo zúfalé premýšľanie nad tým, aký darček venovať svojim najbližším. V tomto prípade prichádza na scénu náš OnGlazz darčekový poukaz. A my Vám prinášame 3 dôvody, prečo ho darovať Vašim blízkym ❤️.

Čítať viac...
OnGlazz blog 8 | Úvodná fotografia

Za oponou továrne na radosť alebo proces výroby plakiet OnGlazz + VIDEO ✨

Pridané 21.3.2023

Vstúpte s nami do tajných zákutí, kde sa odohrávajú všetky kúzla 🪄. Na tomto mieste našim skleneným plaketám vdychujeme život a následne ich pripravujeme na dobrodružnú cestu za Vami. Reč nie je o ničom inom ako o našej továrni na radosť (ako ju radi voláme) alebo výrobnej hale. Tam môžu za normálnych okolností vstúpiť len tí najpovolanejší, ale my sme sa dnes rozhodli spraviť výnimku - ukážeme Vám celý proces výroby.

Čítať viac...