Blog > 3 DÔVODY, PREČO DAROVAŤ NÁŠ DARČEKOVÝ POUKAZ 🎁

3 DÔVODY, PREČO DAROVAŤ NÁŠ DARČEKOVÝ POUKAZ 🎁

Občas prídu dni, kedy človek stratí všetku inšpiráciu a i napriek krkolomnej snahe sa mu ju jednoducho nedarí znova nájsť 🫢. Stretli sme sa s tým všetci. Či už ide o nedostatok nápadov pri vymýšľaní stratégie v práci alebo zúfalé premýšľanie nad tým, aký darček venovať svojim najbližším. V tomto prípade prichádza na scénu náš OnGlazz darčekový poukaz. A my Vám prinášame 3 dôvody, prečo ho darovať Vašim blízkym ❤️.

OnGlazz blog 9 | Deska navždy

1. Výber podľa seba 🤩

Dostali ste sa už niekedy do situácie, kedy obdarovaný nebol s darčekom od Vás spokojný? S naším darčekovým poukazom sa týmto nepríjemným momentom ľahko vyhnete! Poukaz totiž obdarovanému necháva úplne voľnú ruku pri tvorbe plakiet. Môže sa pri tvorení poriadne vyblázniť 🎨. Obdarovaný si môže vybrať zo 6 editorov, zvoliť si vlastnú fotku a pridať aj nejaké okrasné prvky. Sklenený darček na mieru si vďaka pár klikom môže vytvoriť naozaj každý 😊.

2. Ušetríte na balení 📦

Niekedy sa stane, že balenie darčeka vyústi do napínavej vojny, ktorú nie a nie vyhrať 😬. Na bojovom poli okolo Vás sa povaľuje papier, stužky a lepiaca páska, ale stále sa Vám nedarí docieliť to vytúžené krásne balenie. Hlavne ak ste vybrali darček prapodivného tvaru. S OnGlazz darčekovým poukazom ušetríte nielen papier, ale aj svoje nervy 😌.

OnGlazz blog 9 | Poukaz kód

3. Malý darček s veľkým potenciálom 💪

Náš darčekový poukaz síce patrí rozmerovo medzi tie menšie dary, ale radosť, ktorú spraví Vašim najbližším, je obrovská 🫶. Po obdržaní poukazu zostáva jediné – samotná tvorba vysnívanej plakety. To, čo sa na plakete objaví, je úplne v réžii obdarovaného. Ako Vám radi opakujeme, fantázii sa medze nekladú. Potom už stačí len zadať jedinečný kód z poukazu do kolónky so zľavovým kódom a Vašu vysnívanú plaketu bude mať dotyčný úplne zadarmo. A to všetko vďaka OnGlazz darčekovému poukazu.

Garantujeme Vám, že s naším darčekovým poukazom určite nešľapnete vedľa. Či už sa rozhodnete ho venovať niekomu z rodiny, Vašej polovičke alebo kamarátom, určite im vyčaruje úsmev na tvári ☺️.

Ďalšie články

OnGlazz blog 8 | Úvodná fotografia

Za oponou továrne na radosť alebo proces výroby plakiet OnGlazz + VIDEO ✨

Pridané 21.3.2023

Vstúpte s nami do tajných zákutí, kde sa odohrávajú všetky kúzla 🪄. Na tomto mieste našim skleneným plaketám vdychujeme život a následne ich pripravujeme na dobrodružnú cestu za Vami. Reč nie je o ničom inom ako o našej továrni na radosť (ako ju radi voláme) alebo výrobnej hale. Tam môžu za normálnych okolností vstúpiť len tí najpovolanejší, ale my sme sa dnes rozhodli spraviť výnimku - ukážeme Vám celý proces výroby.

Čítať viac...
OnGlazz blog 7 | Úvodná fotografia

Nechajte svojich blízkych rozkvitnúť jarnou radosťou 🌸!

Pridané 8.3.2023

Namiesto zasneženého ticha počúvame čvirikanie vtáčikov, dlhé zimné noci sa skracujú a počasie sa pomaly začína prispôsobovať vonkajším aktivitám. Človek jednoducho na jar "rozkvitne”. OnGlazz je tu pre Vás aj v tomto ročnom období. Venujte svojim najbližším našu sklenenú plaketku, aby tiež mohli rozkvitnúť od radosti 🙂. Nižšie Vám prinášame niekoľko jarných príležitostí, pri ktorých môžete svojich milovaných obdarovať našimi produktami.

Čítať viac...