Blog > Nechajte svojich blízkych rozkvitnúť jarnou radosťou 🌸!

Nechajte svojich blízkych rozkvitnúť jarnou radosťou 🌸!

Namiesto zasneženého ticha počúvame čvirikanie vtáčikov, dlhé zimné noci sa skracujú a počasie sa pomaly začína prispôsobovať vonkajším aktivitám. Človek jednoducho na jar "rozkvitne”. OnGlazz je tu pre Vás aj v tomto ročnom období. Venujte svojim najbližším našu sklenenú plaketku, aby tiež mohli rozkvitnúť od radosti 🙂. Nižšie Vám prinášame niekoľko jarných príležitostí, pri ktorých môžete svojich milovaných obdarovať našimi produktami.

OnGlazz blog 7 | Spotify

Jarná svadba 👰

Predstavte si nasledujúcu situáciu: Tak trochu ste zabudli na svadbu svojich kamarátov, ktorá je ale už o pár dní. V tú chvíľu Vás s najväčšou pravdepodobnosťou obleje studený pot a milión otázok. “Čo si oblečiem?”, "Mám vôbec v tento deň čas?" A hlavne: “Čo dám novomanželom ako svadobný dar?" Na poslednú otázku odpovedáme: žiaden strach! Novomanželov určite poteší naša sklenená plaketa s ich spoločnou fotografiou. Nájdite ich fotografiu a vložte ju napríklad do editoru Spotify, v ktorom ju môžete doplniť skladbou podľa Vášho výberu. Ak máte k dispozícii viac fotiek, odporúčame zvážiť niektorú z koláží v editore Fotky a koláže. Možností je mnoho a žiadna nie je zlá!

OnGlazz blog 7 | Rodinná fotografia

Rodinné stretnutie 👨‍👩‍👧‍👦

Možno je Vaša rodina roztrúsená po celej republike. Možno ste cez zimu nemali toľko času navštíviť svojich rodičov alebo prarodičov. Na jar je ideálna príležitosť to napraviť! Usporiadajte návštevu u Vás doma, v prebúdzajúcej sa záhrade, alebo choďte spolu na prechádzku 🏞️. Pri tejto príležitosti určite vznikne zopár pekných fotiek. Tieto fotky môžete následne využiť, až bude mať niekto z Vašich najbližších narodeniny. Vašu spoločnú fotku im môžete darovať aj na Vianoce.

OnGlazz blog 7 | Mapa

Cestovanie 🛫

Veríme, že je medzi vami kopa cestovateľov, ktorí sa nemôžu dočkať toho, ako v jarnom období vyrazia na ďaleké cesty, nechajú všetky starosti za sebou a otvoria dvere novým zážitkom. Každý skúsený cestovateľ si rád zaznamená, ktoré zákutia našej planéty navštívil 🌎. Pre týchto dobrodruhov máme v OnGlazz editor s názvom Mapy. V Mapách si každý môže vybrať konkrétnu krajinu, mesto či ulicu, ktorú navštívil a s ktorou ho spája príjemný zážitok. Vďaka našej sklenenej plakete s originálnym designom budú Vaše zážitky z ciest zvečnené navždy.

Ako vidíte, možností, ako spraviť radosť Vašim najbližším, je aj na jar kvantum. Spojte príjemné s užitočným. OnGlazz je univerzálny darček, ktorý poteší deti aj prarodičov a ukáže im, že Vám na nich záleží 👩‍❤️‍👨.

Ďalšie články

OnGlazz blog 6 | Valentínsky darček

PREČO JE DÔLEŽITÉ OSLÁVIŤ VALENTÍN 🌹?

Pridané 3.2.2023

Valentín je celosvetový sviatok zamilovaných, ktorý spadá na 14. februára a oslavuje sa takmer na celom svete. Tento deň je rezervovaný pre prejavy lásky a náklonnosti k blízkym a milovaným osobám a pre mnoho párov je dôležitým dňom, kedy si pripomínajú svoju lásku a náklonnosť. A nebol by to ozajstný Valentín, keby bol bez darčeka. Či už ide o darčeky, ako sú kvety a bonboniéry, alebo o väčšie a výnimočné darčeky ako šperky, hodinky či dovolenka, darčeky sú predovšetkým výrazom úcty a lásky. To je zároveň odpoveď na otázku položenú v nadpise dnešného článku. Dať svojej drahej polovičke valentínsky darček je viac než čokoľvek iné najmä gestom – gestom, že si spoločné spolunažívanie vážite a veľa pre Vás znamená.

Čítať viac...
OnGlazz blog 5 | Úvodná fotka

Garancia dodania do Vianoc – ako to celé funguje?

Pridané 11.12.2022

Milí priatelia, nie je žiadnym tajomstvom, že čakacie doby sú v OnGlazz pred Vianocami dlhšie než obvykle. Aj napriek tomu, že sa snažíme našu prevádzku čo najlepšie optimalizovať, vianočná horúčka náš každý rok privedie na pokraj kapacít a síl. Náš produkt je veľmi sezónny a na Vianoce spracovávame zhruba 10x viac objednávok ako počas zvyšku roka. Počítame s tým dlho dopredu, ale zvládnuť logisticky sklad, výrobu, zákaznícku podporu a ďalšie sekcie celého reťazca je v predvianočnom období oriešok.

Čítať viac...