Blog > Za oponou továrne na radosť alebo proces výroby plakiet OnGlazz + VIDEO ✨

Za oponou továrne na radosť alebo proces výroby plakiet OnGlazz + VIDEO ✨

Vstúpte s nami do tajných zákutí, kde sa odohrávajú všetky kúzla 🪄. Na tomto mieste našim skleneným plaketám vdychujeme život a následne ich pripravujeme na dobrodružnú cestu za Vami. Reč nie je o ničom inom ako o našej továrni na radosť (ako ju radi voláme) alebo výrobnej hale. Tam môžu za normálnych okolností vstúpiť len tí najpovolanejší, ale my sme sa dnes rozhodli spraviť výnimku - ukážeme Vám celý proces výroby. Pozrieť sa môžete v našom parádnom videu tu a radi Vám o tom aj porozprávame.

OnGlazz blog 8 | Grafická úprava

Kontrol nie je nikdy dosť 🫡

Potom, čo dokončíte objednávku svojej sklenenej plaketky na mieru, prilietajú do nášho systému všetky informáce potrebné na výrobu a je čas pustiť sa do práce. V tejto chvíli môžete už sledovať stav svojej objednávky priamo u nás na webe. Prvý krok je kontrola plakiet tesne pred tlačou. Používame najkvalitnejšiu šaržu číreho skla a každý kus starostlivo prezrieme, aby k Vám nedorazil poškodený. Nasleduje dôkladné čistenie špeciálnym čistiacim roztokom. Záleží nám totiž na tom, aby sa k Vám plaketky dostali v perfektnom stave 👌.

OnGlazz blog 8 | UV tlačiareň Mimaki

V hlavnej roli tlačiareň 🖨️

A teraz je na rade samotná tlač. Na kvalite potlače si dávame naozaj záležať a naším pomocníkom v tejto oblasti nie je nikto iný ako naša UV tlačiareň. Zoznámte sa – volá sa Mimaki a jej úlohou je čo najkvalitnejšie potlačiť Vašu sklenenú plaketu. Nie je to žiaden drobček, s prehľadom totiž zaplní polovicu jednej z našich výrobných miestností 😯. Jednu várku plakiet zvládne potlačiť za 50 minút a ani sa pri tom nezapotí. Skrátka ideálny zamestnanec. Výsledkom jej práce je potlač s prvotriednou kvalitou odolná proti poškriabaniu.

OnGlazz blog 8 | Balenie

Radosť v krásnom balení 🎁

Keď máme za sebou dôkladnú kontrolu každého kusu, zostáva posledný krok: balenie a kompletácia. Aby naše produkty na ceste za Vami neutrpeli škodu, ukladáme ich do špeciálnych kartónových krabíc vyvinutých na mieru našim sklám. Vďaka nim sa nemusíte obávať žiadnych škrabancov a to ani v prípade objednávky s príslušenstvom, ktoré balíme zvlášť. V prípade objednania plaketky ako darček pre svojich najbližších môžete využiť darčekové balenie za 8.50eur, kedy Vašu objednávku zabalíme do luxusného obalu a zároveň Vám ušetríme náročné chvíle s baliacim papierom.

Hurá na cestu 🚗

Po výrobnom a baliacom procese si plakety chvíľku “oddýchnu” na našej prepravnej palete, ktorú si vždy na konci dňa prevezme Zásielkovňa. Potom už objednávky vyrážajú na cestu do Vašich domovov, na ktorej strávia pár desiatok hodín 🕒. Teraz sa už môžete tešiť na svoj originálny sklenený darček. Prehliadka našej továrne na radosť sa úspešne končí. Pevne veríme, že pre Vás bola prínosná a dozvedeli ste sa o OnGlazz zas o niečo viac. Budeme sa na Vás tešiť pri ďalšej objednávke a dovidenia ❤️!

Ďalšie články

OnGlazz blog 7 | Úvodná fotografia

Nechajte svojich blízkych rozkvitnúť jarnou radosťou 🌸!

Pridané 8.3.2023

Namiesto zasneženého ticha počúvame čvirikanie vtáčikov, dlhé zimné noci sa skracujú a počasie sa pomaly začína prispôsobovať vonkajším aktivitám. Človek jednoducho na jar "rozkvitne”. OnGlazz je tu pre Vás aj v tomto ročnom období. Venujte svojim najbližším našu sklenenú plaketku, aby tiež mohli rozkvitnúť od radosti 🙂. Nižšie Vám prinášame niekoľko jarných príležitostí, pri ktorých môžete svojich milovaných obdarovať našimi produktami.

Čítať viac...
OnGlazz blog 6 | Valentínsky darček

PREČO JE DÔLEŽITÉ OSLÁVIŤ VALENTÍN 🌹?

Pridané 3.2.2023

Valentín je celosvetový sviatok zamilovaných, ktorý spadá na 14. februára a oslavuje sa takmer na celom svete. Tento deň je rezervovaný pre prejavy lásky a náklonnosti k blízkym a milovaným osobám a pre mnoho párov je dôležitým dňom, kedy si pripomínajú svoju lásku a náklonnosť. A nebol by to ozajstný Valentín, keby bol bez darčeka. Či už ide o darčeky, ako sú kvety a bonboniéry, alebo o väčšie a výnimočné darčeky ako šperky, hodinky či dovolenka, darčeky sú predovšetkým výrazom úcty a lásky. To je zároveň odpoveď na otázku položenú v nadpise dnešného článku. Dať svojej drahej polovičke valentínsky darček je viac než čokoľvek iné najmä gestom – gestom, že si spoločné spolunažívanie vážite a veľa pre Vás znamená.

Čítať viac...