Blog > Aká je najväčšia výhoda každého z našich editorov 🎨?

Aká je najväčšia výhoda každého z našich editorov 🎨?

Mnoho zákazníkov nám píše s otázkou, aký editor si majú vybrať na vytvorenie svojej novej OnGlazz plaketky. Dnes by sme Vám na túto otázku radi odpovedali. Prejdeme si našich 5+1 editorov ("+1", pretože editor Fotky a koláže ešte dokončujeme) a mnohým z vás snáď pomôžeme vybrať ten správny!

Editor vlastný | OnGlazz blog

Editor VLASTNÉ ✨

Tento editor je určený pre tých, ktorí nechcú mať na plaketke nič okrem fotky a popisu. Vašu plaketku v ňom vytvoríte zo všetkých editorov najrýchlejšie, nemusíte sa zaoberať žiadnymi špeciálnymi prvkami. Za pár kliknutí dostanete presne to, čo chcete. V tom spočíva jeho sila.

Editor Spotify | OnGlazz blog

Editor SPOTIFY 🎵

Náš hudobný editor nie je určený len pre milovníkov hudby. Využijú ho tí, ktorí majú s obdarovaným spoločnú spomienku, ktorú je možné spojiť so skladbou – ak ste napríklad boli s Vašou drahou polovičkou v Mexiku, môžete si vybrať spoločnú fotku z tejto dovolenky a k nej pridať pesničku Všichni jsou už v Mexiku od Michala Tučného. Voilà! Vhod však príde aj tým, ktorí chcú niečo odkázať pomocou pesničky. Skvelo funguje napríklad spoločná fotka v kombinácii s pesničkou Love of my life od Harryho Stylesa. QR kód, cez ktorý si viete pesničku kedykoľvek prehrať, je potom len malým bonusom, vďaka ktorému si tento darček užijete kedykoľvek znova.

Editor Pre páry | OnGlazz blog

Editor PRE PÁRY ❤

Romantický editor. To je dvomi slovami najväčšia prednosť nášho párového editoru. Či už zvolíte srdiečkový tvar fotky alebo dekoratívne emblémy v podobe ruží, elegantný nápis "love" alebo nenápadné srdiečky po celé ploche skla, Vaša plaketa tým získa nefalšovaný romantický nádych. Ak plánujete OnGlazz darovať svojej drahej polovičke, editor Pre páry je trefou do čierneho.

Editor Mapy | OnGlazz blog

Editor MAPY 🌎

Ide o editor s veľmi atypickým designom, ktorý asi najviac zo všetkých zaujme prípadné návštevy vo Vašej domácnosti. Vzhľad je tak asi najsilnejšou zbraňou mapového editoru. Je to aj originálny spôsob, akým zvečniť spoločné cestovateľské zážitky. Či už zvečníte výlet na hrad alebo zámek, exotickú dovolenku alebo miesto, kde ste si povedali svoje “Áno!", tento editor je pre podobné spomienky ako stvorený.

Editor Instagram | OnGlazz blog

Editor INSTAGRAM ⭐

Začneme trochu netradične nevýhodou – tá spočíva v tom, že Vám na instagramovej plakete bude trvat asi najdlhšie vymyslieť všetky možné detaily. Ale aj tak je všetko zlé na niečo dobré. Toľko narážok, vtipných textov, a tak ďalej v žiadnom inom editore nevymyslíte. Svoj Instagramový príspevok si môžete vyladiť do posledného písmenka a mnohokrát vznikne naozaj nápaditá, originálná a vtipná plaketka. Túto silu žiaden iný editor nemá. Ak ste kreatívni a veríte svojmu dôvtipu, siahnite po editore Instagram!

Editor Fotky a koláže | OnGlazz blog

Editor FOTKY A KOLÁŽE 📸

Náš najnovší editor, ktorý – záleží na tom, kedy čítate tento blog – stále pripravujeme alebo už beží. Reagujeme ním na dopyt po plaketkách, kde je "fotka a nič iné”. Tak to mnoho z Vás chcelo a my na váš názor radi dáme! Čo sa týka koláží, perfektnou voľbou sú napríklad fotky Vašich detí či domácich maznáčikov, prípadne koláž rôznych fotografií z jednej dovolenky. Čo sa týka jednej jedinej fotografie cez celé sklo, tak túto možnosť schovávame pre tie najlepšie z najlepších fotiek. Úprimne, ak by som mala naozaj nádhernú fotografiu, ktorú by som si chcela nechať zvečniť, zvolila by som túto možnosť. Plaketa, na ktorej je fotografia na celej ploche, vyzerá úžasne. Nemôžeme sa na tieto plaketky vynadívať. Nechajte sa prekvapiť. S touto voľbou zožnete u obdarovaného zaslúžený úspech.

Ako teda vidíte, každý editor má svoje špecifické využitie a konečná voľba je len na Vás. Vo všeobecnosti si objednávate krásne designy – vkusné, originálne, vtipné. Sme na vás všetkých hrdí! Snívali sme o tom, že presne na to bude OnGlazz slúžiť a vy ste nás nesklamali.

Ďalšie články

Nové dlaždice vo výbere editorov | OnGlazz blog

Jesenný hurikán noviniek na OnGlazz.sk🍁!

Pridané 14.10.2022

E-shopy sú rôzne. Niektoré predávajú darčeky, iné oblečenie, ďalšie napríklad jedlo. V niektorých pracuje pár ľudí, v iných stovky. Na jednom sa ale zhodnú skoro všetky – spolupráca s IT firmami je prechádzka peklom. Aj my sme si za dobu vývoja nášho projektu prešli mnohými len ťažko uveriteľnými vylomeninami. Nielen preto nám napríklad spustenie editoru Mapy zabralo viac ako rok a spustenie nového webu sme tiež odďalovali viac, než je zdravé. To sa však drasticky zmenilo. Pred niekoľkými mesiacmi sme nadviazali spoluprácu s novou IT firmou, ktorú si zatiaľ nemôžeme vynachváliť. Svedomitý, pracovitý, férový tím, ktorý sa do nášho webu pustil s vervou a nasadením. Tento zasadený strom nám už priniesol mnoho ovocia a ďalšie dozrieva. Posúďte sami!

Čítať viac...
Darovanie sklenenej plakety | OnGlazz Blog

3 tajné triky: Ako NIKDY nedarovať OTRASNÉ darčeky 🎁!

Pridané 13.10.2022

Darčeky sú veda 🧪. Doslova. Súvisí to s emóciami, medziľudskými vzťahmi a hodnotami. Každý má vo svojom okolí ľudí, o ktorých je známe, že dávajú skvelé darčeky, ale aj takých, ktorí nikdy nevymyslia nič lepšie, ako fľašu alkoholu alebo tričko s trápnym neveľmi vtipným nápisom. Kto vie, možno ste jedným z nich 😧. Umenie darovať darčeky je výsadou, ale máme pre vás dobrú správu. Dá sa to naučiť! My v spoločnosti OnGlazz sme na to prišli už dávno a radi vám poradíme. Nižšie nájdete 3 skvelé tipy, ktoré vám pomôžu docieliť, že vaši blízki budú darčeky od vás MILOVAŤ 🎁.

Čítať viac...