Blog > Garancia dodania do Vianoc – ako to celé funguje?

Garancia dodania do Vianoc – ako to celé funguje?

OnGlazz blog 5 | Darčekové balenie

Milí priatelia, nie je žiadnym tajomstvom, že čakacie doby sú v OnGlazz pred Vianocami dlhšie než obvykle. Aj napriek tomu, že sa snažíme našu prevádzku čo najlepšie optimalizovať, vianočná horúčka náš každý rok privedie na pokraj kapacít a síl. Náš produkt je veľmi sezónny a na Vianoce spracovávame zhruba 10x viac objednávok ako počas zvyšku roka. Počítame s tým dlho dopredu, ale zvládnuť logisticky sklad, výrobu, zákaznícku podporu a ďalšie sekcie celého reťazca je v predvianočnom období oriešok.

OnGlazz blog 5 | Fotky a koláže

Poďme si ale povedať o tom, ako to u nás na Vianoce funguje z pohľadu vás, zákazníkov. Jednoducho povedané – kým garantujeme dodanie do Vianoc, tak Vaše objednávky do Vianoc dostanete. Počty objednávok, ktoré nám prichádzajú, neustále monitorujeme, aby sme na základe toho mohli včas vyhlásiť posledný termín, po ktorom novoprijaté objednávky dodáme až po Vianociach. Minulý rok bol týmto dňom 9. december. Ak ste vytvorili objednávku 9. decembra a skôr, do Vianoc bola u vás. Vlani sme doručili všetky takéto objednávky a k tomu sme stihli doručiť ešte niekoľko sto objednávok, u ktorých sme dodanie do Vianoc negarantovali. Tento rok to zatiaľ vyzerá, že by zlomovým dňom mohol byť približne 13.-15. december. V hlavičke webu, v košíku a na našich sociálnych sieťach sa to samozrejme včas dozviete.

OnGlazz blog 5 | Spotify Brad Paisley

A čím za garanciu dodania ručíme? Za garanciu dodania ručíme nasledovne – ak vám doručenie do Vianoc garantujeme a nezvládneme to, nemáte povinnosť objednávku prebrať (pri platbe na dobierku). V prípade, že ste zvolili platbu kartou, môžete si vybrať, či o svoju objednávku máte záujem aj po Vianociach. Ak nie, vrátime vám zaplatenú sumu v plnej výške. Ani v jednom prípade tak neprídete o peniaze. Väčšina z vás kupuje plaketky pod stromček a to po Vianociach celkom stráca pointu. Rozumieme tomu a preto plne preberáme riziko za vaše objednávky. To sa ale bavíme o scenári, ktorý ešte nenastal. Každú objednávku, ktorú sme garantovali doručiť do Vianoc, sme zatiaľ doručili.

OnGlazz blog 5 | Spotify Karel Gott

Môj text doteraz asi navádza k myšlienke, že tu na firme vládne chaos a objednávky doručujeme napríklad až po niekoľkých týdňoch. V komentároch na sociálnych sieťach nám každý deň niekto píše, že na svoju objednávku už čaká dlhšiu dobu. Väčšina týchto komentárov je pravdivá. Ide však obvykle o zákazníkov, u ktorých dôjde k atypickému problému, ktorý objednávku oneskorí.. Takto nám píšu jednotky ľudí denne. O tisíckach zákazníkov, ktorým objednávku pošleme v poriadku a v štandardnej vianočnej dodacej lehote (tá sa pohybuje medzi 6-9 pracovnými dňami) si nikde neprečítate. Čas od času nám napíšu recenziu, ale inde vidieť nie sú. Práve takí zákazníci však tvoria drvivú väčšinu našej klientely. Vyrábame produkt na mieru a potrebujeme čas na to, aby sme zaistili, že bude všetko vyzerať presne podľa vašich predstáv. Dávame si na vašich objednávkach záležať. Ďakujeme všetkým, ktorí tomu rozumejú. Odmenou za to sú vám krásne sklenené plaketky, ktoré sa budú vašim blízkym v domovoch dlho vynímať, či už ich dodanie zaberie týždeň alebo dva. Veríme, že to za to stojí. A sme hlboko vďační všetkým z vás, ktorí to tak cítia.

Ďalšie články

Zlý darček | OnGlazz blog

Manuál 📖 | Ako na vianočné darčeky 🎁 + TIP🔥

Pridané 7.11.2022

Zamysleli ste sa niekedy nad tým, prečo niektoré darčeky zožnú úspech, zatiaľ čo iné sú prepadáky? Zaujímavý, premyslený darček sa obdarovanému páči, zatiaľ čo ponožky alebo kalendár až tak nie. Ale prečo to tak vlastne je 🤔? Prezradím vám to a verte mi, bude sa vám to hodiť. Veď darčeky dostávame v jednom kuse 🎁. Ak chcete, aby Váš darček dotyčného naozaj úprimne potešil, mal by spĺňať niekoľko podmienok. V najlepšom prípade všetky.

Čítať viac...
Rôzne sklenené plakety | OnGlazz blog

Aká je najväčšia výhoda každého z našich editorov 🎨?

Pridané 18.10.2022

Mnoho zákazníkov nám píše s otázkou, aký editor si majú vybrať na vytvorenie svojej novej OnGlazz plaketky. Dnes by sme Vám na túto otázku radi odpovedali. Prejdeme si našich 5+1 editorov ("+1", pretože editor Fotky a koláže ešte dokončujeme) a mnohým z vás snáď pomôžeme vybrať ten správny!

Čítať viac...