Blog > Manuál 📖 | Ako na vianočné darčeky 🎁 + TIP🔥

Manuál 📖 | Ako na vianočné darčeky 🎁 + TIP🔥

Zamysleli ste sa niekedy nad tým, prečo niektoré darčeky zožnú úspech, zatiaľ čo iné sú prepadáky? Zaujímavý, premyslený darček sa obdarovanému páči, zatiaľ čo ponožky alebo kalendár až tak nie. Ale prečo to tak vlastne je 🤔? Prezradím vám to a verte mi, bude sa vám to hodiť. Veď darčeky dostávame v jednom kuse 🎁. Ak chcete, aby Váš darček dotyčného naozaj úprimne potešil, mal by spĺňať niekoľko podmienok. V najlepšom prípade všetky.

Editor Fotky a koláže – produktová fotografia | OnGlazz blog

Pravidlo #1 | Darček je na mieru 🧑‍🎨

Hlavný rozdiel medzi bonboniérou a darčekom, na ktorom je spoločná fotka vás a obdarovaného, spočíva v tom, že si ju človek nemôže kúpiť v obchode. Takému darčeku vdýchnete život len vy. Keď Vám niekto ukáže skupinovú fotografiu, najprv sa pozriete na seba. Všetci tiež radi vidíme a počujeme svoje meno. Tak funguje príroda. Tak sme ako ľudia naprogramovaní 🧪. Na bonboniére ale svoje meno alebo fotku nenájdete.

Pravidlo #2 | Je vidieť, že ste si s darčekom dali prácu 😤

Poviem vám krátky príbeh. Pred pár rokmi som na Vianoce dostal od svojej mladšej sestry ručne vyrobenú knižku s našimi spoločnými fotkami 🎞️. Od rodičov som dostal raketu na badminton 🏸. Badminton mám rád, ale pri srdci ma viac zahriala krásna knižka od sestry. Dodnes ju mám doma v knižnici, aj napriek tomu, že spolu už nebývame. Bolo vidno, že nad ňou strávila hodiny a hodiny. Len aby mi spravila radosť. Aj to je ďalší aspekt darčekov na mieru. Obdarovaný si neváži len samotný darček, váži si i čas, ktorý vie, že ste výrobou darčeka strávili. Taktiež tak si váži aj to, že ste sa nad darčekom zamysleli 🧠. Aj toto je jedna z ciest k srdcu Vašich blízkych, po ktorej sa môžete vydať.

Bonboniéra | OnGlazz blog

Pravidlo #3 | Darček, ktorý obdarovaný ešte nedostal ✨

Toto je pravidlo, ktoré nemusí nutne platiť vždy. Sú aj ľudia, ktorí sa každý rok tešia na to, že na Vianoce dostanú od svojich blízkych tú istú vec, ktorú majú radi. Napríklad poukaz na lekcie jógy alebo svoje obľúbené jedlo. Aj napriek tomu ale človek obvykle zažije také malé, ťažko opísateľné chvenie a nadšenie, keď si rozbalí niečo, čo nikdy predtým nevidel a nedostal. Ako hovoril už Forrest Gump: "Život je ako bonboniéra. Nikdy nevieš, čo ochutnáš." A ochutnať niečo nové je vždy vzrušujúce 🧁.

Vianočná plaketa pre Páry | OnGlazz blog

TIP 🔥

Sľúbil som vám aj tip na konkrétny vianočný dárek. Predstavte si, že by ste našli darček, ktorý spĺňa všetky 3 vyššie spomenuté pravidlá. Predstavte si, že by ste ten darček mohli vytvoriť za pár minút a mohli sa prestať trápiť s premýšľaním, čo svojmu blízkemu darovať. A predstavte si, že by ste ten darček mohli nakúpiť rovno na tejto stránke. Mám pre Vás dobrú správu – môžete 😯. Naše sklenené plakety z brúseného skla, ktoré sami navrhnete do posledného detailu, toto všetko spĺňajú. Sme špecialisti na vianočné darčeky, ktoré Vašich blízkych dostanú do kolien. Prejdite na hlavnú stránku www.onglazz.sk a prezrite si, čo robíme. Hneď zistíte, prečo s našimi sklenenými plaketkami každoročne na Štedrý večer okupujeme desiatky tisíc vianočných stromčekov 🎄. Naším poslaním je robiť radosť Vašim blízkym. A nás to naozaj baví.

Ďalšie články

Rôzne sklenené plakety | OnGlazz blog

Aká je najväčšia výhoda každého z našich editorov 🎨?

Pridané 18.10.2022

Mnoho zákazníkov nám píše s otázkou, aký editor si majú vybrať na vytvorenie svojej novej OnGlazz plaketky. Dnes by sme Vám na túto otázku radi odpovedali. Prejdeme si našich 5+1 editorov ("+1", pretože editor Fotky a koláže ešte dokončujeme) a mnohým z vás snáď pomôžeme vybrať ten správny!

Čítať viac...
Nové dlaždice vo výbere editorov | OnGlazz blog

Jesenný hurikán noviniek na OnGlazz.sk🍁!

Pridané 14.10.2022

E-shopy sú rôzne. Niektoré predávajú darčeky, iné oblečenie, ďalšie napríklad jedlo. V niektorých pracuje pár ľudí, v iných stovky. Na jednom sa ale zhodnú skoro všetky – spolupráca s IT firmami je prechádzka peklom. Aj my sme si za dobu vývoja nášho projektu prešli mnohými len ťažko uveriteľnými vylomeninami. Nielen preto nám napríklad spustenie editoru Mapy zabralo viac ako rok a spustenie nového webu sme tiež odďalovali viac, než je zdravé. To sa však drasticky zmenilo. Pred niekoľkými mesiacmi sme nadviazali spoluprácu s novou IT firmou, ktorú si zatiaľ nemôžeme vynachváliť. Svedomitý, pracovitý, férový tím, ktorý sa do nášho webu pustil s vervou a nasadením. Tento zasadený strom nám už priniesol mnoho ovocia a ďalšie dozrieva. Posúďte sami!

Čítať viac...