Blog > PREČO JE DÔLEŽITÉ OSLÁVIŤ VALENTÍN 🌹?

PREČO JE DÔLEŽITÉ OSLÁVIŤ VALENTÍN 🌹?

Valentín je celosvetový sviatok zamilovaných, ktorý spadá na 14. februára a oslavuje sa takmer na celom svete. Tento deň je rezervovaný pre prejavy lásky a náklonnosti k blízkym a milovaným osobám a pre mnoho párov je dôležitým dňom, kedy si pripomínajú svoju lásku a náklonnosť.

OnGlazz blog 6 | plaketa Spotify

A nebol by to ozajstný Valentín, keby bol bez darčeka. Či už ide o darčeky, ako sú kvety a bonboniéry, alebo o väčšie a výnimočné darčeky ako šperky, hodinky či dovolenka, darčeky sú predovšetkým výrazom úcty a lásky. To je zároveň odpoveď na otázku položenú v nadpise dnešného článku. Dať svojej drahej polovičke valentínsky darček je viac než čokoľvek iné najmä gestom – gestom, že si spoločné spolunažívanie vážite a veľa pre Vás znamená.

V OnGlazz sme na darčeky pre páry špecialisti. Zakúpenie originálnej fotografie na brúsenom skle môže byť skvelým a osobným darčekom pre Vašu polovičku. Sklenené plakety z OnGlazz dodávajú interiéru život a jedinečnosť a hlavne prinášajú do domácnosti kúsok vašich spoločných spomienok. Takým darčekom naviac ukážete, že ste si na ňom dali záležať a že je pre Vás vzťah s partnerom niečo výnimočné ✨.

OnGlazz blog 6 | Fotky a koláže

Našu sklenenú plaketku so spoločnou fotografiou si môžete navrhnúť v 6 rôznych editoroch – zvoliť môžete romantický štýl určený pre páry, koláž fotografií či skladbu o láske v designe Spotify. OnGlazz je trvanlivý a kvalitný darček, ktorý bude mať pre Vašu drahú polovičku hodnotu a bude vám spoločne pripomínať vašu lásku ešte dlho po obdarovaní 👩‍❤️‍👨.

OnGlazz blog 6 | Valentínsky rukáv

Teraz naviac ponúkame špeciálnu valentínsku zľavu, ktorú nájdete v hlavičke nášho webu. Využiť môžete taktiež aj dopravu zadarmo kľudne až na prah Vášho domu, ktorú ponúkame pre objednávky nad 80 eur. S nami budete na Valentín pripravení 💌!

Ďalšie články

OnGlazz blog 5 | Úvodná fotka

Garancia dodania do Vianoc – ako to celé funguje?

Pridané 11.12.2022

Milí priatelia, nie je žiadnym tajomstvom, že čakacie doby sú v OnGlazz pred Vianocami dlhšie než obvykle. Aj napriek tomu, že sa snažíme našu prevádzku čo najlepšie optimalizovať, vianočná horúčka náš každý rok privedie na pokraj kapacít a síl. Náš produkt je veľmi sezónny a na Vianoce spracovávame zhruba 10x viac objednávok ako počas zvyšku roka. Počítame s tým dlho dopredu, ale zvládnuť logisticky sklad, výrobu, zákaznícku podporu a ďalšie sekcie celého reťazca je v predvianočnom období oriešok.

Čítať viac...
Zlý darček | OnGlazz blog

Manuál 📖 | Ako na vianočné darčeky 🎁 + TIP🔥

Pridané 7.11.2022

Zamysleli ste sa niekedy nad tým, prečo niektoré darčeky zožnú úspech, zatiaľ čo iné sú prepadáky? Zaujímavý, premyslený darček sa obdarovanému páči, zatiaľ čo ponožky alebo kalendár až tak nie. Ale prečo to tak vlastne je 🤔? Prezradím vám to a verte mi, bude sa vám to hodiť. Veď darčeky dostávame v jednom kuse 🎁. Ak chcete, aby Váš darček dotyčného naozaj úprimne potešil, mal by spĺňať niekoľko podmienok. V najlepšom prípade všetky.

Čítať viac...